Näin teet oman kuplivan limonadin
Monet tuntevat perinteisen samppanjabrunssin, jossa nautitaan usein pieni mimosa ruoan kanssa. Mimosat ovat suosittuja kuplivan samppanjan ja makean, pientä happamuutta sisältävän appelsiinimehun yhdistelmän vuoksi. Jos rakastat tätä yhdistelmää, mutta mielestäsi appelsiinimehu on liian "aamupalamaista" juotavaksi muina aikoina, kupliva limonadi on ratkaisu sinulle!
Onko mitään parempaa kuin lasillinen raikasta, kylmää limonadia kesäpäivänä? On varmasti vaikea keksiä mitään, joka voittaisi sen. Mutta kuten samppanjan kuplat tekevät mimosan appelsiinimehusta parempaa, samaa voi lisätä limonadiin. Kuvittele nyt, että istut lämpimänä kesäiltana ja nautit lasillisen raikasta, kylmää kuplivaa limonadia. Kuulostaa todella herkulliselta, eikö?
Ja parasta on, että voit tehdä sen helposti itse!
Resepti kuplivalle limonadille:
-
50 cl Sitruunalimpparia
-
3,5 litraa vettä
-
3 kg jääpaloja
-
1 pullo kuohuviiniä
-
Koristeeksi haluamiasi ainesosia, kuten sitruunoita, limeä tai appelsiineja
Resepti kuplivalle limonadille pienellä twistillä:
-
50 cl Sitruunalimpparia
-
15-20 cl Siirappia
-
4 litraa vettä
-
3 kg jääpaloja
-
1 pullo kuohuviiniä
-
Koristeeksi haluamiasi ainesosia, kuten sitruunoita, limeä tai siirapin makuun sopivaa hedelmää
Kaada kaikki ainekset limonadikarahviin tai vastaavaan astiaan ja sekoita hyvin – ja tarjoilu on valmis!
(Voit aina pienentää reseptiä, jos haluat valmistaa vain yhden lasillisen itsellesi.)